42 tums Professional MFP Solution

Om du behöver lämpligheten av en in-house, robust CAD baserad storformat kopiator kan hantera en mängd olika dokument upp till E-storlek + eller A0 + storlek i en upptagen kontor eller avdelning, så är svaret för dig.

Den 42 tum Professionell MFP Solution består av en SmartLF SC 42 mfp scanner (unikt för denna MFP produkt) Smart Works EZ Touch Plus programvara, en Repro Stand och skanner Pappers Return Guide. Den Repro Stand är fullt höjdjusterbara och anpassar sig till VESA pc övervaka standarder vilket innebär att denna produkt kan kombineras med praktiskt taget alla skrivare och pc monitor. Varje produkt levereras med Smart Works EZ Touch Plus programvara som fungerar med alla skrivare som har en Windows-drivrutin. Standard filformat för skanning till fil ingår. Den 42 tums Professional MFP Solution är den ultimata produkten för människor som behöver kopiera och skanna till fil stora CAD tekniska ritningar och färg Office-dokument. Detta gör den till det perfekta valet för arkitektonisk, konstruktion och tillverkning, konstruktion, stora allmännyttiga företag, designstudios eller kartläggning och GIS organisationer.

Den är kompakt FÖR! Den främre-foder och front exit dokumenthantering av denna produkt kan kopiera och skanna alla medier upp till 42 inches (1067 mm) breda. Den kompakta SmartLF SC 42 mfp scanner inuti varje 42 tums Professional MFP Solution har alla funktioner du behöver. Denna enhet kan även placeras mot en vägg för att minska golvyta om det behövs.

Funktioner:

  • Tekniska& CAD ritningar
  • Arkitektur, Engineering & Construction ritningar
  • Grafisk design
  • Kopiera Butiker
  • Verktyg & Energy Management
  • Facilities Management
  • Electronic Document Capture (EDC)

Brochure

Get a Quote You already liked this!