Storformat skanner – SmartLF SC 25 Xpress Series

Nominerad till Årets brett format och skyltar för år 2016. SmartLF SC ger dig supersnabba resultat i kombination med högkvalitativ bildbehandling. Använd din SmartLF SC för att producera fantastiska skanningar eller kopior av bredformatskartor, platsplaner, tekniska ritningar, ritningar, arkitektoniska återgivningar och många andra tekniska dokument.

Skillnaden ”Xpress”
ColortracSmartLF SC Xpress-serien är nu ännu snabbare för vardagliga skanningsuppgifter. Vid 200 dpi har pappershastigheten nu fördubblats vilket innebär att ett A0 / E-dokument som skannas i 24-bitarsfärg nu skannar med hela 12 tum per sekund, nästan samma hastighet som en monokrom skanning. Vid 300 dpi har hastigheten också fördubblats. Skanningshastigheter vid högre dpis påverkas inte. Denna prestanda kräver en USB3-aktiverad datoranslutning. För USB2-anslutningar kommer dessa hastigheter att halveras.
Den nya kompakta SmartLF SC 25 Xpress-storformatscannern är den bästa lösningen för allmänt ändamål för att skanna bredformatstekniska bild- och färggrafikdokument upp till Arch D, ANSI D, ISO A1 eller B2. Med ett litet fotavtryck är det perfekt för mindre kontor, hemmakontor, byggnadstjänster på plats, arkitektur, teknik, konstruktion, anläggningshantering eller elektronisk dokumentinsamling (EDC).

SingleSensor Technology
SmartLF SC 25 Xpress är ett tillskott till det växande utbudet av storformatsskannrar med den patenterade DigitalSensor digitala bildtekniken. Denna Colortrac-uppfinning kombinerar kontaktbildsensorer (CIS) i en robust enhet i ett stycke, vilket möjliggör en betydligt högre optisk kvalitet och dramatiskt ökar stabiliteten för pixelinriktning. Den 25 tum breda skannern har 30 000 korta bildsensorer och ett specialdesignat dubbelriktat LED-belysningsarrangemang. Dessa arbetar tillsammans för att reducera optiska fel till ett minimum så att all skannings- och kopieringsinformation har högsta möjliga färg- och måttnoggrannhet. Skuggeffekter i veck av veckade dokument minskas också av den innovativa aktiva tryckvalsen som försiktigt trycker på dokumentet mot SingleSensor.

Större dokumentuppläggningsområde
Den nya designen innehåller en större uppläggningsplattform med framsidan för att göra det snabbare och enklare att ladda dokument i skannern. SC 25 Xpress är den första Colortrac-skannern som är utformad speciellt för att automatiskt storlek på dokument med framsidan uppåt i mitten av skannern, en förändring som hjälper operatören att se vad de är skanning och även att ladda veckade dokument mer effektivt. För dokument som överensstämmer med standardstorleksstorlekar (manuellt läge) kan skannern acceptera mediasidan och centrera med SmartWorks Pro eller på sidan endast med SmartWorks TOUCH-programvaran. Den raka pappersbanan för SC 25 har en maximal mediebredd på 276 tum (686 mm) och accepterar dokument och kartor med en tjocklek på upp till 2 mm. Detta är mer än tillräckligt för att uppfylla kraven i AEC, CAD, GIS och majoriteten av arbetet som utförs av kopior eller servicebyråer.

Dynamisk dokumentmatning
SmartLF SC 25 Xpress SingleSensor tillåter användning av ett förenklat arrangemang av rullar för att säkerställa att dokumentet alltid förblir i kontakt med optiken. Drivna rullar på båda sidor om den optiska banan och en aktiv mjuktrycksvals som kör hela längden på SingleSensor gör att skannern kan reagera dynamiskt och aktivt arbeta mot de optiska störningar som orsakas av dokumentlyft och pappersveck. Denna teknik säkerställer att känsliga eller ömtåliga medier som tidningar och gamla ritningar kan skannas säkert och exakt utan problem.

SuperSpeed PC-gränssnitt
SmartLF SC Xpress storformatscannerserie är de första skannrarna som införlivar det nya SuperSpeed USB 3.0 digitala gränssnittet. Med en dramatisk x10-ökning av de interna dataöverföringshastigheterna fungerar det nya USB 3.0-gränssnittet med upp till 5 Gb / sek. När det gäller hastigheten på skannade data som sparats på datorn representerar detta mer än dubbelt så mycket som den tidigare hastigheten på 28 MB / sek (USB2) till 65-85 MB / sek för USB3 beroende på datortillverkare. SuperSpeed USB 3.0 är unik för Colortrac och gör det möjligt för SmartLF SC 25 Xpress-skannern att arbeta i full hastighet med högre upplösningar på bredare dokument än någonsin tidigare. För dem utan en USB3-utrustad dator uppnår SmartLF SC 25 Xpress förbättrad USB2-krets 25% förbättring av datahastigheten (35 MB / sek) över den tidigare erkända branschens genomsnittliga överföringshastighet på 28 MB / sek för en vanlig USB2-utrustad d

 

SmartLF SC 25 Xpress Series – Storformat scanner

funktioner:

  • 200 % förbättring av skanningshastigheter på 200 dpi och 300 dpi
  • Single Sensor: Unika ColorTrac CIS-moduler
  • Firefly: Super speed USB3
  • Sure Drive Single divan mediatryckrulle
  • Clear view Innovativ Dubbel LED belysning
  • Win Sync Optimerad Windows-drivrutinteknik
  • Scan Once Effektiv scannings och kopierings arbetsflöde

Brochure

Get a Quote You already liked this!