SmartLF SC 36 xpress series

Nominerad till Årets brett format och skyltar för år 2016. SmartLF SC ger dig supersnabba resultat i kombination med högkvalitativ bildbehandling. Använd din SmartLF SC för att producera fantastiska skanningar eller kopior av bredformatskartor, platsplaner, tekniska ritningar, ritningar, arkitektoniska återgivningar och många andra tekniska dokument

Skillnaden ”Xpress”
ColortracSmartLF SC Xpress-serien är nu ännu snabbare för vardagliga skanningsuppgifter. Vid 200 dpi har pappershastigheten fördubblats vilket innebär att ett A0 / E-dokument som skannas i 24-bitarsfärg nu skannar med hela 12 tum per sekund, nästan samma hastighet som en monokrom skanning. Vid 300 dpi har hastigheten också fördubblats. Skanningshastigheter vid högre dpis påverkas inte. Denna prestanda kräver en USB3-aktiverad datoranslutning. För USB2-anslutningar kommer dessa hastigheter att halveras.
 
SingleSensor-teknik
SmartLF SC 36 Xpress är ett tillägg till vårt växande sortiment av storformatsskannrar som använder vår DigitalSensor (patentsökt) digital bildteknik. Colortrac-uppfinningen kombinerar en fullständig dokumentbredd för individuella kontaktbildsensorer (CIS) i en robust enhet i ett stycke, vilket möjliggör en betydligt högre optisk kvalitet och dramatisk ökning av pixeljusteringsstabilitet. SmartLF SC 36-skannern har 43 200 korta bildvägssensorer som är upplysta av ett specialdesignat dubbelriktat LED-belysningsarrangemang som också ger “direkt på” låg energibelysning vilket gör SmartLF SC 36 Xpress.
 
Större dokumentuppläggningsområde
Den nya designen innehåller en större uppläggningsplattform med framsidan för att göra det snabbare och enklare att ladda dokument i skannern. SmartLF SC 36 Xpress är den första Colortrac-skannern som är utformad speciellt för att automatiskt formatera dokument med framsidan upp i mitten av skannern, en förändring som hjälper operatören att se
vad de skannar och även för att ladda veckade dokument mer effektivt. För dokument som överensstämmer med standardstorleksstorlekar (manuellt läge) kan skannern acceptera mediasidan och centrera med SmartWorks Pro eller på sidan endast med SmartWorks TOUCH-programvaran.
 
Dynamisk dokumentmatning
SmartLF SC 36 Xpress SingleSensor tillåter användning av ett förenklat arrangemang av rullar för att säkerställa att dokumentet alltid förblir i kontakt med optiken. Drivna rullar på båda sidor om den optiska banan och en aktiv mjuktrycksvals som kör hela längden på SingleSensor gör att skannern kan reagera dynamiskt och aktivt arbeta mot de optiska störningar som orsakas av dokumentlyft och pappersveck. Denna teknik säkerställer att känsliga eller ömtåliga medier som tidningar och gamla ritningar kan skannas säkert och exakt utan problem.
 
SuperSpeed PC-gränssnitt
SmartLF SC Xpress-skannerserien för stora format är de första skannrarna som införlivar det nya SuperSpeed USB 3.0 digitala gränssnittet. Med en dramatisk x10-ökning av de interna dataöverföringshastigheterna fungerar det nya USB 3.0-gränssnittet med upp till 5 Gb / sek. När det gäller hastigheten på skannade data som sparats på datorn representerar detta mer än dubbelt så mycket som den tidigare hastigheten på 28 MB / sek (USB2) till 65-85 MB / sek för USB3 beroende på datortillverkare. SuperSpeed USB 3.0 är unik för Colortrac och gör det möjligt för SmartLF SC 36 XPress-skannern att arbeta i full hastighet med högre upplösningar på bredare dokument än någonsin tidigare.

funktioner:

  • 200% förbättring av skanningshastigheter vid 200 dpi och 300 dpi
  • Enkel sensor: Unika Colortrac CIS-moduler
  • FireFly: SuperSpeed USB3
  • SureDrive Enkel driven media tryckvals
  • ClearView Innovativ dubbel LED-belysning
  • WinSync-optimerad Windows-drivrutinsteknik
  • ScanOnce Effektivt arbetsflöde för skanning och kopiering

Brochure

Get a Quote You already liked this!