SmartLF SC 42 Xpress Series

Nominerad till Årets brett format och skyltar för år 2016. SmartLF SC ger dig supersnabba resultat i kombination med högkvalitativ bildbehandling. Använd din SmartLF SC för att producera fantastiska skanningar eller kopior av bredformatskartor, platsplaner, tekniska ritningar, ritningar, arkitektoniska återgivningar och många andra tekniska dokument.

Skillnaden ”Xpress”
Colortrac SC SmartLF Xpress-serien är nu ännu snabbare för vardagliga skanningsuppgifter. Vid 200 dpi har pappershastigheten fördubblats vilket innebär att ett A0 / E-dokument som skannas i 24-bitarsfärg nu skannar med hela 12 tum per sekund, nästan samma hastighet som en monokrom skanning. Vid 300 dpi har hastigheten också fördubblats. Skanningshastigheter vid högre dpis påverkas inte. Denna prestanda kräver en USB3-aktiverad datoranslutning. För USB2-anslutningar kommer dessa hastigheter att halveras.

SingleSensor Technology
ColortracSmartLF SC Xpress Series – En väl beprövad, innovativ teknik för stor bildkvalitet i bredformat. SingleSensor är en Colortrac-uppfinning som kombinerar CIS-element och lysdioder i en rad för maximal skannoggrannhet och optimal belysning. Pålitlig och prisvärd skanning med snabb avkastning. Få jobbet gjort “supersnabbt” utan att stoppa eller vänta.

Större dokumentavsatsområde
Den nya designen har en större plattform med framsidan uppåt för att göra det snabbare och enklare att ladda dokument i skannern. SC 42 Xpress är den första Colortrac-skannern som är utformad speciellt för att automatiskt storleksanpassa dokument med framsidan upp i mitten av skannern, en förändring som hjälper operatören att se vad de skannar och även att ladda veckade dokument mer effektivt.För dokument som överensstämmer med standardstorleksstorlekar (manuellt läge) kan skannern acceptera mediasidan och centrera med SmartWorks Pro eller på sidan endast med SmartWorks TOUCH-programvaran. Ett medföljande magnetiskt papperstillbehör kan användas för att maximera sidomarginalnoggrannheten vid behov. Med en rakt pappersbana har SC 42 Xpress en maximal mediebredd på 4417 (1117 mm) och skannar dokument och kartlägger upp till 0,08 ″ (2 mm) i tjocklek. Detta är mer än tillräckligt för att uppfylla kraven i AEC, CAD, GIS och större delen av arbetet som utförs av copyshop eller servicebyråer.

Dynamisk dokumentmatning
SmartLF SC 42 Xpress SingleSensor tillåter användning av ett förenklat arrangemang av rullar för att säkerställa att dokumentet alltid förblir i kontakt med optiken. Drivna rullar på båda sidor om den optiska banan och en aktiv mjuktrycksvals som kör hela längden på SingleSensor gör att skannern kan reagera dynamiskt och aktivt arbeta mot de optiska störningar som orsakas av dokumentlyft och pappersveck. Denna teknik säkerställer att känsliga eller ömtåliga medier som tidningar och gamla ritningar kan skannas säkert och exakt utan problem.

SuperSpeed PC-gränssnitt
SmartLF SC 42 Xpress är den första storformatsskannern som innehåller det nya SuperSpeed USB 3.0 digitala gränssnittet. Med en dramatisk x10-ökning av de interna dataöverföringshastigheterna fungerar det nya USB 3.0-gränssnittet med upp till 5 Gb / sek. När det gäller hastigheten på skannade data som sparats på datorn motsvarar detta mer än dubbelt så mycket som den tidigare hastigheten på 28 MB / sek (USB2) till 65-85 MB / sek för USB3 beroende på datortillverkare. SuperSpeed USB 3.0 är unik för Colortrac och gör det möjligt för SmartLF SC 42 Xpress-skannern att arbeta med full hastighet med högre upplösningar på bredare dokument än någonsin tidigare. För dem utan en USB3-utrustad dator uppnår SmartLF SC 42 Xpress förbättrad USB2-krets 25% förbättring av datahastigheten (35MB / sek) över den tidigare erkända branschens genomsnittliga överföringshastighet på 28MB / sek för en vanlig USB2-utrustad dator. Högre dataöverföring ger SmartLF SC 42 Xpress-operatören friheten att skanna bredare och med högre upplösningar utan att påverka produktiviteten. Om du har stora mängder arkivering är SmartLF SC 42 den perfekta lösningen.

funktioner:

  • 200% förbättring av skanningshastigheter vid 200 dpi och 300 dpi
  • Enkel sensor: Unika Colortrac CIS-moduler
  • Firefly: Super speed USB3
  • Sure Drive Single media tryckrulle
  • Clear viewInnovative Dubbel LED belysning
  • Win Sync Optimerad Windows-drivrutinteknik
  • Scan Once Effektiv scannings och kopierings arbetsflöde

Brochure

Get a Quote You already liked this!