SmartLF SCi

SmartLFSCi 36

Den kostnadseffektiva SmartLF I-serien – fantastiska skannrar som görs ännu bättre. ColortracSmartLFSCi-serien är perfekta för vardagliga skanningsuppgifter. Ett dokument i A0 / E-storlek kan skannas i fullfärg med 12 tum per sekund, bara 1 tum per sekund långsammare än dess svartvita skanningshastighet.

SmartLF I-serien – fantastiska skannrar
som görs ännu bättre: Ett dokument i A0 / E-format kan skannas i fullfärg med 12 tum per sekund, bara 1 tum per sekund långsammare än dess svartvita skanningshastighet. Anslutningen till värddatorn är enkel och använder en standard USB 3.0-kabel som medföljer skannern

SingleSensor-teknik
Endast från Colortrac kombinerar den lämpligt namngivna SingleSensor sensorer och belysning i en enda skanningslinje för oslagbar “all-over” -genomsökning och bästa möjliga dokumentbelysning. Enkla och tillförlitliga SCi-skannrar ger högkvalitativ skanning till en överkomlig kostnad

NY SmartWorks Imaging
SmartWorks Imaging är tydligare och lättare att navigera än SmartWorks Pro. Med snabbare prestanda, reviderad förinställd kontroll, bättre skrivardrivrutiner och en ny flersidig pop-outfunktion för miniatyrbilder är SmartWorks Imaging den perfekta produktivitetspartnern för SmartLFSCi och SmartLFSGi storformatsskannrar.

NY LINK Fjärrkontroll
Arbeta smartare med LINK. Den här bärbara surfplatta-appen fungerar med alla datorer som redan är anslutna till skannern och kör SmartWorks Imaging för att få enkel kontroll över skannern till dina fingertoppar. Använd LINK för att minska kroppsrörelser och för att förbättra förarkomforten under skanning.
Stort dokumentavdelningsområde: SmartLFSCi-skannrar har en stor, lättanvänd iscensättningsplattform som accepterar dokument för skanning uppåt. Speciellt utformade för att automatiskt upptäcka storleken på dokument som placeras i skannerns mitt, kan dokument laddas och förberedas för skanning på bara några sekunder.

Dynamisk dokumentmatning
Till skillnad från skannrar som använder förskjutna sensorer drar SmartLFSCi fördel av ett förenklat tryckvalsarrangemang för att säkerställa att dokumentet alltid förblir i kontakt med optiken.

SuperSpeed PC-gränssnitt
SmartLFSCi 36 använder ett SuperSpeed USB 3.0 digitalt gränssnitt som gör att skannern kan arbeta i full hastighet på dokument i full bredd eller att skanna mindre dokument med högre upplösningar snabbare. Förbättrad produktivitet är lätt att uppnå med de tidsbesparande innovationerna som finns inbyggda i varje Colortrac I-seriens skanner.

funktioner:

  • SmartWorks Imaging Professional scanning software – NEW
  • LINK fjärrkontroll app / verktyg – NYTT
  • SingleSensor för pålitlighet och minskat underhåll
  • Colortrac no-nonsense, high-performance, value-for-money large format scanning expertise

Brochure

SmartLFSCi 42

SmartLFSCi 42 levererar hög kvalitet och hastighet för vardagliga skanningsuppgifter. Kompatibel med SmartWorks Imaging och den nya LINK-programvaran SmartLFSCi är det perfekta valet för att skanna eller kopiera bredformatskartor, platsplaner, tekniska ritningar, ritningar, arkitektoniska återgivningar och många andra tekniska dokument.

SmartLF I-serien
fantastiska skannrar som görs ännu bättre: Skannrarna i ColortracSmartLFSCi-serien är perfekta för vardagliga skanningsuppgifter. Ett dokument i A0 / E-storlek kan skannas i fullfärg med 12 tum per sekund, bara 1 tum per sekund långsammare än dess svartvita skanningshastighet. Anslutningen till värddatorn är enkel och använder en standard USB 3.0-kabel som medföljer skannern.

SingleSensor Technology
ColortracSmartLFSCi-serien skannrar har skannade sensorer i ett stycke som spänner över enhetens hela skanningsbredd. Endast från Colortrac kombinerar den lämpligt namngivna SingleSensor sensorer och belysning i en enda skanningslinje för oslagbar “all-over” skannningsnoggrannhet och bästa möjliga dokumentbelysning. Enkla och tillförlitliga SCi-skannrar ger högkvalitativ skanning till en överkomlig kostnad.

NY SmartWorks Imaging
SmartWorks Imaging är optimerad hela tiden och är tydligare och lättare att navigera än SmartWorks Pro. Med snabbare prestanda, reviderad förinställd kontroll, bättre skrivardrivrutiner och en ny flersidig pop-outfunktion för miniatyrbilder är SmartWorks Imaging den perfekta produktivitetspartnern för SmartLFSCi och SmartLFSGi storformatsskannrar.

NY LINK Fjärrkontroll
Arbeta smartare med LINK. Den här bärbara surfplatta-appen fungerar med alla datorer som redan är anslutna till skannern och kör SmartWorks Imaging för att få enkel kontroll över skannern till dina fingertoppar. Använd LINK för att minska kroppsrörelser och för att förbättra förarkomforten under skanning.

Stort dokumentavdelningsområde
SmartLFSCi-skannrar har en stor, lättanvänd iscensättningsplattform som accepterar dokument för skanning uppåt. Speciellt utformade för att automatiskt upptäcka storleken på dokument som placeras i skannerns mitt, kan dokument laddas och förberedas för skanning på bara några sekunder. Dokument som överensstämmer med standardritningsstorleksstorlekar (manuellt läge) kan placeras i mitten eller åt sidan beroende på vilket program du väljer.

Dynamisk dokumentmatning
Till skillnad från skannrar som använder förskjutna sensorer drar SmartLFSCi fördel av ett förenklat tryckvalsarrangemang för att säkerställa att dokumentet alltid förblir i kontakt med optiken. Rullarna på vardera sidan om skanningslinjen och den aktiva mjuka tryckvalsen som löper längs SingleSensor är alla motordrivna så att skannern kan reagera dynamiskt och aktivt arbeta mot optiska störningar orsakade av veck och ojämna dokument.

SuperSpeed PC-gränssnitt
SmartLFSCi 42 använder ett SuperSpeed USB 3.0 digitalt gränssnitt som gör att skannern kan arbeta i full hastighet på dokument i full bredd eller att skanna mindre dokument med högre upplösningar snabbare. Förbättrad produktivitet är lätt att uppnå med de tidsbesparande innovationerna som finns inbyggda i varje Colortrac I-seriens skanner.

funktioner:

  • SmartWorks Imaging Professional skanningsprogramvara – NY
  • LINK fjärrkontroll app / verktyg – NYTT
  • SingleSensor för pålitlighet och minskat underhåll
  • Colortrac no-nonsense, högpresterande, stor-värde-för-pengar storformat skanningsexpertis

Brochure

Get a Quote You already liked this!