SmartLF SGi

Pålitlig & flexibel SmartLFSGi-serie 36 ″ och 44 ″ skannrar, vinnare av SGIA 2015 Storformatsskanner och nominerad till Wide Format Imaging 2016 Scanner of the Year. SmartLFSCi-skannrar har en stor, lättanvänd iscensättningsplattform som accepterar dokument för skanning uppåt. Speciellt utformade för att automatiskt upptäcka storleken på dokument som placeras i skannerns mitt, kan dokument laddas och förberedas för skanning på bara några sekunder.

Skarp och exakt -med fantastiska färger
SmartLFSGi-serierna 36 ″ och 44 ″ är perfekta för att fånga skarpt definierade detaljer på tekniska ritningar och kartor samt de levande, exakta färger som grafikpersonal behöver.

SmartLFSGi-serie storformatsskannrar har alla fördelar med CCD-teknologins överlägsna färgbild – möjligheten att skanna ett brett spektrum (färgsortiment) och ett högt dynamiskt omfång (förmåga att se detaljer i mörka och ljusa områden) – i kombination med 1200 dpi optisk upplösning, den högsta optiska upplösningen som finns tillgänglig i någon CCD-bredformatsläsare på marknaden idag. Detta gör dem perfekta för att fånga levande, exakta färger för grafikproffs såväl som skarpt definierade linjedetaljer på tekniska dokument och kartor.

Alla fördelar med CCD – utan nackdelarna
Traditionella CCD-skannrar har överlägsen färgavbildning men missgynnas av sina lysrörssystem. Genom att använda vita lysdioder istället för lysrör kan SmartLFSGi maximera fördelarna med CCD samtidigt som det sparar tid och energi.

NY SmartWorks Imaging
SmartWorks Imaging är optimerad hela tiden och är tydligare och lättare att navigera än SmartWorks Pro. Med snabbare prestanda, reviderad förinställd kontroll, bättre skrivardrivrutiner och en ny flersidig pop-outfunktion för miniatyrbilder är SmartWorks Imaging den perfekta produktivitetspartnern för SmartLFSCi och SmartLFSGi storformatsskannrar.

NY LINK Fjärrkontroll
Arbeta smartare med LINK. Den här bärbara surfplatta-appen fungerar med alla datorer som redan är anslutna till skannern och kör SmartWorks Imaging för att få enkel kontroll över skannern till dina fingertoppar. Använd LINK för att minska kroppsrörelser och för att förbättra förarkomforten under skanning.

Förenklat tjockt mediesystem
Tjockt mediedrift är nu heltid på alla SGi-seriens skannrar. För att höja locket och öka skannerns tjocklek, lyft spaken på skannerlocket till vänster till dess maximala läge och lägg sedan i dokumentet manuellt. Sänk spaken för att ta tag i mediet och börja skanna. Alla medier måste laddas med panelen på SGI.

ClearView vit LED-belysning som används i SmartLFSGi producerar högkvalitativa skanningar precis som lysrörsbelysning men till skillnad från lysrör förblir färgtemperaturen från lysdioder stabil från första uppstart till slutlig avstängning. Inte mer väntar på att uppvärmningen ska slutföras, sätt bara på SGi-skannrar och skanna!

 • 2 GB skannat dataminne
 • Ingen uppvärmning, ingen väntan
 • Betydande energibesparing
 • Ljus för livet
 • Mindre kalibrering
 • Inget kvicksilver

Fler kameror – mer noggrannhet
SmartLFSGi har sex CCD-skivor över skanningsbredden för att minimera geometrisk förvrängning, mer än någon annan skanner med samma storlek. Traditionella CCD-skannrar är utsatta för söm- och noggrannhetsproblem orsakade av feljustering av sensorer. Dessa minimeras i SmartLFSGi genom att hysa de sex CCD-enheterna i ett styvt monokoque-kamerachassi.
 
Hög produktivitet

 • Snabb skanningshastighet
 • Gigabit Ethernet-anslutning
 • ”Scan-it-once” -filosofi
 • Intelligent Adaptive Thresholding (IAT)

 
Bevarar känsliga original
SmartLFSGi SureDrive papperstransportsystem tillämpar den minsta kraft som krävs för att bevara känsliga original, samtidigt som man uppnår erforderlig dragkraft och noggrannhet för att säkerställa att bilderna är skarpa och skuggfria.

 • Programvara för skanning och kopiering på professionell nivå
 • Enkelt skannerns kontrollpanelgränssnitt
 • Plug ‘n’ Play USB 2.0 / USB 3.0 och Ethernet-gränssnitt

Lågt underhåll
SmartLFSGi kräver minimal service och kalibrering. Verktygsprogrammet som medföljer ger dig alla underhållsprogram du behöver för att hålla din storformatsskanner i toppskick och uppdaterad med den senaste firmware och drivrutiner. Skannerglaset hålls nere av magneter för snabb och enkel borttagning eller utbyte och det finns enkel åtkomst till SmartLFSGis pappersmatning för rengöring.
Miljövänlig
SmartLFSGi bredformatsskanner är RoHS-kompatibel; energieffektiv (den har tjänat ENERGY STAR®); använder inte lysrör som innehåller kvicksilver; använder återvinningsvänliga komponenter; och är optimerad för tyst drift.
I satellit
T SmartFoge stora formatskannrar Finns i tre modeller: M (svartvitt), nyckel (färg) och A (förbättrad färg).
Om ditt ursprungliga krav endast gäller en monokrom bredformatsläsare kan du köpa en monokrom skanner nu och uppgradera till färg om och när du behöver det. Om ditt ursprungliga krav är sällsynt färgskanning kan du köpa en färgformatskanner nu och uppgradera till en snabbare förbättrad färgmodell om du vill öka din färgskanningsvolym.
 
funktioner:

 • SmartWorks Imaging Professional skanningsprogramvara – NY
 • LINK fjärrkontroll app / verktyg – NYTT
 • SingleSensor för pålitlighet och minskat underhåll
 • Colortrac no-nonsense, högpresterande, stor-värde-för-pengar storformat skanningsexpertis

Brochure

Get a Quote You already liked this!