+46 8 540 680 90 info@rastertech.se

Colotrac software-banner

Colortrac bredformatsprogramvara

Professionell programvara
Ett kostnadsalternativsprogram som riktar sig till skanneranvändare som behöver mer kontroll över sin skanner och skanningsprocesser.
 

SmartWorks Imaging

smart-work-proEn snabbare prestanda med reviderad förinställd kontroll, bättre skrivardrivrutiner och en ny flersidig pop-out-funktion för miniatyrbilder gör SmartWorks Imaging till den perfekta produktivitetspartnern för SmartLFSCi och SmartLFSGi storformatsskannrar.
Funktioner
Den är utvecklad för SmartLFSCi och SmartLFSGi-skannrar.

 • Tydlig och lätt att navigera
 • Snabbare prestanda med reviderad förinställd kontroll
 • Bättre skrivardrivrutiner
 • Den perfekta produktivitetspartnern för SmartLF SCi och SmartLFSGi storformatsskannrar

SmartWorksPro
 
 

SmartWorks Pro

smart-work-proSmartWorks Pro v1.9.3.0 förkunnar det nya PDF-filformatet med en enda sida. Den nya förbättrade PDF-författaren är uppgraderad för att möjliggöra skanning i PDF utöver den vanliga 65 535 raden och bygger en enda PDF-sida från flera komprimerade bilder för att ge dig breda och högupplösta bilder upp till 4 GB-gränsen.
Funktioner

 • SmartWorks Pro-programvara – Ett gränssnitt, två applikationer
 • NY Lång PDF-förbättring
 • Förinställningar för highlighter och pennspårning
 • PDF / A
 • Beskärkopia, en snygg ny funktion för att återge bilden men inte originalets
  skrivargränser

SmartWorksPro
 
 

Intern skanningsprogramvara

Alla SmartLF SC Xpress, Gx + T56 och mfp storformatskannrar levereras med SmartWorks TOUCH-programvara som ingår i priset.
 

SmartWorks Touch

smart work touch

All funktionalitet du behöver genom ett lättanvänt gränssnitt för en enda pekskärm. Det enklaste sättet att hantera storformatsskanning, kopiering och utskrift via din SC Xpress, SG-skanner eller MFP-lösning.

SmartWorksPro

 

 

 
 
 

SmartConnect-programvara

SmartWorks-verktyg

smartwork-utilities

SmartWorks-verktyg Alla ColortracSmartLF-storformatsskannrar levereras med SmartConnect Utilities-programvara som innehåller allt du behöver för att hålla din skanner i gott skick och uppdaterad med de senaste versionerna av firmware och drivrutiner.

 

 

 

 

 

TWAIN-drivrutin

SmartWorks-TWAIN

TWAIN-drivrutin Colortrac SmartWorks TWAIN-drivrutiner ger ett enkelt sätt att direkt styra alla SmartLF SC- eller SG-serier i storformatsskanner från applikationer som är kompatibla med TWAIN 1.5-standarden och annan specialprogramvara som stöder Twain-anslutna skannrar.
TWAIN Driver