Raster till vektorkonvertering – WiseImage

Det är den perfekta kombinationen av 2D CAD-program och bildbehandlingsprogram. Det är ett program för raster redigering, raster till vektorkonvertering och teckning recensioner. Wiseimage kan du göra snabba förändringar, raster redigering, korrigering eller automatisk och halvautomatisk raster-till-vektor konversation av tekniska ritningar, skannade kartor, planer, utkast, skisser och andra konstruktioner. Den balanserar raster och vektor, CAD funktionalitet och bildbehandlingsfunktioner perfekt -alla i en enda kostnadseffektiv tillämpning. Wiseimage är lösningen för alla som inte bara fokuserar på den nya designen utan också på restaurering, uppdatering och dra revidering. För dig Wiseimage är en bättre CAD än din favorit CAD. Detta gör Wiseimage en one-stop-lösning för ett brett spektrum av tillämpningar ® GIS, fastighets, antenn och satellit bildbehandling, arkitektur, teknik, scheman för att nämna några. Wiseimage erbjuder flera avancerade alternativ för att arbeta med raster och vektordata. Ett sådant alternativ är den unika tekniken för att välja rasterobjekt En separat dem i lager. Denna funktion är baserad på intelligenta val och det smarta WiseObject (text, luckor, och linjer) val. Wiseimage är komplett skiss med alla typiska 2D-CAD-verktyg. Den har avancerade vyportar, layouter och Lager stöder. Dess vektorritning och raster redigeringsmöjligheter är jämförbara med någon branschstandard 2D CAD-paket.

Bästa 2D CAD-program för raster redigering – Wiseimage

funktioner:

 • Native CAD-liknande gränssnitt med kommandoraden och layouter med vyportar, kombinerat med avancerad bildbehandling, vilket resulterar en stark synergieffekt!
 •  WiseImage arbetar med 2015 DWG-filer precis som ett CAD-program och processer rasterfiler som den bästa bildbehandlingsprogram. Det ser ut som CAD som dess arbetsytor inkluderar Rita layouter och vyportar.
 • Dimension och linjestilar, Hatch typer och användbar Koordinatsystem, allt är mycket vanligt att CAD-användare.
 • Den andra sidan av WiseImage är en uppsättning premium raster verktyg för att bearbeta skannade ritningar, satellitbilder eller andra rastergrafik.
 • Korsningen av raster och vektorgrafik är WiseImage kapacitet att arbeta med raster och vektorer tillsammans som om det är den enda vektor ritning.

WiseImage Brochure    Download WiseImage

 

Wiseimage för AutoCAD löser problemet med att kombinera skannade rasterdata till ett CAD-bakgrund. Det är en AutoCAD ansökan om raster till vektor konvertering, rasterredigering, och dra revidering. Wiseimage kan du göra snabba förändringar, gör raster redigering och korrigering eller automatisk och halvautomatisk raster till vektorkonversation skannade tekniska konstruktioner och ritningar, kartor, planer, utkast, skisser och andra visuella. Den balanserar raster och vektor med CAD funktionalitet och bildbehandlingsfunktioner felfritt. Wiseimage för AutoCAD är svaret för alla som fokuserar inte bara på nya mönster och projekt utan också på renovering, uppdatering och rita ändringar. Detta gör Wiseimage ett måste tillägg för ett brett spektrum av applikationer fastighets, satellit bildbehandling, antenn, arkitektur, scheman och teknik. Wiseimage handlar det mest progressiva svaret för raster redigering och raster till vektorkonvertering av rasterbilder. I Wiseimage kan du redigera skannade ritningar och kartor lätt. Wiseimage tillåter dig att spara omarbetning tid och öka din produktivitet. I Wiseimage är det tänkbart att beskära, skala, de-skew, ändra upplösning, och kalibrera färg och gråskala rasterbilder. Det är troligt att ändra kontrast, ljusstyrka och färgmättnad och justera färgomfång, ökad bildkvalitet och tillämpa färgsilar. Wiseimage har en progressiv spårning funktion för färg, gråskala eller svartvita bilder. Dessutom utöver enkla detaljerade objekt spåra i Wiseimage, är det troligt att spåra rasterformer som motsvarar med vektor mallar. Wiseimage ger flera avancerade alternativ för att arbeta med raster och vektordata. En av dem är den exceptionella teknik för att välja eller separata raster objekt i andra ark, som är baserad på intelligenta val och en helt ny motorvalet som innehåller den nya smarta Wise Object (text, luckor, linjer) val. Alla Wiseimage kommandon enkelt integreras i AutoCAD platsen som om bara fler CAD-verktyg. AutoCAD: s CAD funktioner kombinerat med Wiseimage high-end bildbehandling, resulterar i en stark synergi utfall!

Wiseimage för AutoCAD – raster redigering och bildbehandling verktyg

Funktioner:

 • AUTOCAD processer skannade ritningar, s atellite imager y, eller o ther raster les som den bästa bildbehandlingsprogram.
 • Hög kvalitet bildbehandling med precision.
 • Intelligenta rasterobjekt och tr HANTERA.
 • Automatisk raster till vektorkonvertering Arbeta med S ymbols.
 • WiseImage Brochure    Download WiseImage

  Get a Quote You already liked this!